Isnin, 31 Mac 2014

7 BUKTI `confirm’ ANWAR MELIWAT SAIFUL.1.      7 BUKTI `confirm’ ANWAR MELIWAT SAIFUL.

a.      Anwar tak berani menyahut cabaran Saiful untuk bersumpah Quran sebab takut dimakan sumpah.

b.      Anwar tak berani berdiri di dalam kandang saksi sebab takut disoal balas oleh Pendakwaraya.

c.      Anwar gagal menghadirkan 14 orang `Saksi Alibi’ yang dia janjikan kepada Mahkamah sebab semua saksi berkenaan tak sanggup bercakap bohong kepada mahkamah.

d.      Anwar gagal menapikan melalui `Saksi Alibi’ bahawa dia berada di kondominium Desa Damansara pada 26 Jun 2008 di antara jam 3.10 petang – 4.30 petang pada masa dia didakwa meliwat Saiful.

e.      Anwar tak berani memberikan sampel DNA sebab dia tahu DNA dia sepadan dengan `semen’ yang diperolehi dari dalam dubur Saiful.

f.        3 orang doctor yang memeriksa Saiful mengesahkan ada `anal penile penetration’ ke dalam dubur Saiful.

g.      Ahli Kimia Dr. Seah mengesahkan ada `semen’ male `Y’ di dalam dubur Saiful yang sepadan dengan DNA Anwar.


2.      APA KARPAL SINGH DEDAHKAN MENGENAI ANWAR PADA 22/10/1997 DI PARLIMEN?

a.      Karpal Singh minta Awar membersihkan namanya kerana didakwa terlibat dengan kes sodomi terhadap Azizan Abu Bakar bekas pemandu Dr. Wan Azizah, kerana beliau akan menjadi Perdana Menteri. Karpal Singh mendakwa mempunyai bukti, dan hingga sekarang dia tidak menarik balik kenyataannya itu.


3.      ADAKAH TAN SRI MUHD SHAFEI LAYAK DILANTIK SEBAGAI PENDAKWA RAYA?


a.      Boleh, mengikut Seksyen 376(3) dan Seksyen 379 Criminal Procedure Code (CPC) dan Perkara 145 Perlembagaan Persekutuan.


4.      BENARKAH HAKIM MEMBUAT KEPUTUSAN SECARA TERBURU2?

a.      Kes ini telah mula dibicarakan pada 7 Ogos 2008. 
b.      Pada 3 Februari 2010 kes ini dipindahkan ke Mahkamah Tinggi.

c.      Pada 9 Januari 2012 Anwar dibebaskan.

d.      20 Januari 2012 Pendakwa Raya mengemukakan rayuan di Mahkamah Rayuan untuk membatalkan keputusan Mahkamah Tinggi.

e.      Prosiding rayuan berlangsung pada 6 hingga 7 Mac 2014.

f.        Mahkamah Rayuan menjatuhkan hukuman penjara 5 tahun ke atas Anwar pada 7 Mac 2014.

g.      Anwar telah mengemukakan 67 kali penangguhan sepanjang tempoh mahkamah berjalan.

h.      Keputusan dibuat selepas 6 tahun proses mahkamah, bukan keputusan tergesa-gesa.


5.      ANWAR MENDAKWA PROSIDING MAHKAMAH RAYUAN DIADAKAN ADALAH KONSPIRASI KERAJAAN UNTUK MENGHALANG DIA BERTANDING DALAM PRK KAJANG?


a.      Hakikat pertama, Anwar tahu kes dakwaan  liwat beliau terhadap Saiful dipindahkan ke Mahkamah Tinggi sejak 3 Februari 2010.

b.      Hakikat kedua, Pendakwa Raya mengemukakan rayuan membatalkan keputusan Mahkamah Tinggi sejak pada 20 Januari 2012.

c.      Hakikat keempat, Anwar sudah tahu lebih awal Prosiding Rayuan akan didengar pada 6 dan 7 Mac 2014.

d.      Walhal PRK Kajang hanya timbul pada bulan Februari 2014 atas perancangan dia sendiri.

e.      Hakikat sebenar: Anwar yang merancang perletakkan jawatan bekas ADUN Kajang yang membawa kepada PRK Kajang diadakan. Sebenarnya Anwar yang mengarahkan perletakan jawatan ADUN N.25 Kajang.

  
PENSTRUKTURAN SUBSIDI:


1    APA SEBENARNYA MAKSUD MENGUBAH SUBSIDI BERPUKAL KEPADA SUBSIDI BERSASAR?

f.        Menstrukturkan semula subsidi agar ia dapat diagihkan kepada kumpulan sasar yang lebih layak dan berhak berdasarkan pendapatan. Kumpulan berpendapatan rendah sewajarnya mendapat lebih subsidi dari yang berpendapatan tinggi.

g.      Misalnya dengan menurunkan subsidi minyak sebanyak 0.20 sen Kerajaan telah menjimatkan RM1.3 bilion pada tahun 2013 dan RM2 bilion pada 2014. Penjimatan ini diagihkan kepada mereka yang berpendapatan RM4,000 ke bawah dalam bentuk pemberian BR1M 2014.


2    KENAPA PENSTRUKTURAN SEMULA SUBSIDI PERLU DILAKUKAN?

a.                  sebagai langkah untuk mengurangkan deficit belanjawan Negara kepada 3% pada tahun 2015.

b.                  membolehkan penjimatan dari penstrukturan ini dapat digunakan untuk meningkatkan kesejahteraan rakyat seperti pemberian BR1M.

c.                  membolehkan pengagihan lebih adil kepada golongan sasaran sebenar iaitu golongan berpendapatan rendah dan sederhana.

c.         sebagai langkah mengukuhkan ekonomi sejajar dengan persekitaran global.
     

3    APA YANG DIMAKSUDKAN DENGAN KETIRISAN SUBSIDI?

h.      Berlaku penyeludupan keluar yang sukar dikawal minyak petrol dan disel bersubsidi keluar kerana harga minyak dan disel yang dijual di Negara ini lebih murah dari dari Negara jiran.

i.         Berlaku penyelewengan oleh mereka yang tidak bertanggung jawab menjual disel bersubsidi ke kilang untuk meraih keuntungan.

j.         Minyak petrol dan disel bersubsidi turut dinikmati oleh mereka yang bukan warga Negara seperti pendatang dan pekerja asing, pelancung sedangkan matlamat asal subsidi ialah untuk membantu rakyat.


4    KEHILANGAN MAS MH370 SENGAJA DITIMBULKAN OLEH KERAJAAN UNTUK MENGALIHKAN PERHATIAN RAKYAT DARI ISU KEPUTUSAN MAHKAMAH RAYUAN YANG MENSABITKAN DSAI?

a)      Insiden kehilangan MAS MH370 diberi liputan oleh wartawan dari seluruh dunia, tiada apa yang boleh disembunyikan.

b)      Insiden kehilangan MAS MH370 melibatkan nyawa penumpang, krew, perasaan keluarga dan rakyat seluruh Negara, bukan sesuatu yang boleh dipermainkan.

c)      Keputusan mahkamah yang menghukum penjara 5 tahun ke atas Anwar telah diketahui penduduk di seluruh dunia, tidak boleh ditutup.

  
5    APA ADA DI SEBALIK PRK N25 KAJANG?

a)      Janji Manifesto PKR untuk meningkatkan tahap kutipan sampah di Bandar Kajang hanya mendedahkan kelemahan pentadbiran Kerajaan PR di Selangor. Perlukah diadakan PRK hanya semata-mata hendak mengatasi masalah kutipan sampah?

b)      Calon PR Datin Seri Wan Azizah hanya boneka kepada Anwar untuk menebus kesilapan Anwar mengarahkan ADUN N25 Kajang meletakkan jawatan. Elok duduk rumah bina semula keluarga yang porak peranda.
  
  
MOU AIR ANTARA KERAJAAN PERSEKUTUAN DENGAN KERAJAAN SELANGOR.6.      BENARKAH MOU ANTARA KERAJAAN PERSEKUTUAN DENGAN KERAJAAN NEGERI SELANGOR MENGENAI PENSTRUKTURAN SEMULA INDUSTRI BEKALAN AIR DI NEGERI SELANGOR HANYA MENGUNTUNGKAN KERAJAAN PERSEKUTUAN?

a.      MOU ini telah ditandatangani sendiri oleh YAB Menteri Besar Selangor dengan YB Datuk Dr. Maximus Ongkili mewakili Kerajaan Persekutuan.  Tidak timbul soal MOU ini hanya menguntungkan Kerajaan Persekutuan.

b.      MOU ini membenarkan Kerajaan Negeri Selangor mengambil alih asset air dari Syarikat-Syarikat Konsesi iaitu Puncah Niaga Sdn Bhd (PNSB), Syarikat Bekalan Air Selangor Sdn Bhd (Syabas), Syarikat Pengeluar Air Selangor Sdn Bhd (Splash) dan Konsortium ABASS Sdn Bhd (ABASS). Ini memang yang dikehendaki oleh Kerajaan Selangor.

c.      Dengan MOU ini Kerajaan Selangor akan mengeluarkan Development Order untuk pembinaan Loji Rawatan Air Langat 2 dalam masa 30 hari, bagi membolehkan LRA Langat 2 dilaksanakan.

d.      Kerajaan Persekutuan bersetuju untuk menyuntik Dana Tambahan RM2 bilion kepada Kerajaan Negeri Selangor untuk membantu Kerajaan Negeri Selangor mengambil alih syarikat konsesi bekalan air Selangor.

e.      Kerajaan Selangor melalui Kumpulan Darul Ehsan Berhad bersetuju untuk mengambil alir pengurusan air dari 4 buah Syarikat Konsesi dengan peruntukan RM9.65 bilion.

f.        MOU ini membenarkan Kerajaan Selangor menstrukturkan semula industri air di Selangor.

g.      Kerajaan Persekutuan setuju memberikan peruntukan RM900 juta kepada Kerajaan Selangor untuk melaksanakan projek mitigasi air di Selangor.

h.      Kerajaan Selangor menerima Perjanjian Air antara Pahang dan Selangor dalam membekalkan air mentah bertarikh 27 mac 2001 dan Perjanjian Jual Beli Air Mentah antara Pahang dan Selangor pada 22 November 2007.

Ahad, 30 Mac 2014

#MH370: Found clone MAS plane at Israel?

Adakah kehilangan pesawat MH370 9M-MRO ini angkara Israel?
Apakah yang anda faham tentang video ini?


Kita lihat pesawat yang didakwa klon kepada MAS 9M-MRO ini


Sebuah pesawat Boeing 777-2H6(ER) pernah disewa oleh MAS dari ALAFCO (Aviation Lease and Finance Company) sebuah syarikat penyewaan pesawat udara yang beroperasi di Kuwait.


Pesawat yang disewa oleh MAS ini diberikan pendaftaran 9M-MRI


Bagaimanapun pesawat ini telah ditarik balik pengunaannya (withdrawn from use) pada 08-04-2013 dan disimpan di Lapangan Terbang Tarbes–Lourdes di Perancis. Kemudian ianya disewakan kepada Syarikat Penerbangan GA Telesis dengan menggunakan pendaftaran N105GT pada 04-10-2013 kemudian pesawat ini disimpan di Lapangan Terbang Ben Gurion, Tel Aviv pada 04-11-2013.


Rujuk Remarks:


Leased from ALAFCO

wfu 08-04-2013

std at LDE 04-10-2013

std at TLV 04-11-2013

*wfu = withdrawn from use

*std = stored

*LDE = Tarbes–Lourdes Airport France

*TLV = Ben Gurion Airport Tel Aviv


Adakah kemungkinan pesawat tersebut tidak ditanggalkan sebarang corak asal MAS sebelum dipulangkan kembali kepada ALAFCO?


Adakah mungkin pesawat ini sebenarnya pesawat dummy yang sengaja dijatuhkan di Lautan Hindi?


Adakah mungkin pesawat asal berada di tempat lain? Mungkin sebenarnya ia tenggelam di Laut China Selatan atau mungkin disembunyikan?


Adakah mungkin pesawat asal disembunyikan di Diego Garcia?


Adakah ianya perancangan jahat Amerika dan Isra3l yang mahu menggunakan alasan pesawat terhempas angkara pengganas?


Jika dirujuk senarai syarikat penerbangan yang menggunakan kedua-dua lapangan terbang ini, tidak wujud nama GA Telesis di dalam senarai


Adakah mungkin Anwar sudah tahu perkara ini akan berlaku sejak dari awal lagi? Kita lihat 


Anwar dan CNN seolah-olah sepakat menyerang kerajaan...


Fikirkan#PrayForMH370: [LEAKED PHOTO] 
Menurut laman Planes Potters, iaitu laman yang menceritakan 1001 persoalan dan jawapan mengenai pesawat. Maknanya, pasti ada jawapan bagi merungkai misteri/konspirasi pesawat Malaysia Airlines MH370 yang menjadi tanda tanya diseluruh dunia sejak 8 Mac 2014 lalu.


Saya begitu tidak sangka bahawa pesawat Malaysia Airlines MH370 iaitu pesawat jenis Boeing777-200 (9M-MRO) mempunyai kembar di Israel!!!! 


ADAKAH INI SEMUA ADALAH KONSPIRASI JAHAT ISRAEL? KENAPA SEMUANYA BERKAITAN? IANYA SEPERTI SUDAH DIRANCANG LAMA!

THE ISRAELI TWIN - Why would Israel have a plane identical to the missing Malaysia Airlines plane in storage in Tel Aviv? The plane in this photo is Boeing 777 2H6(ER) first flown in July 1998, Construction No. 28416* (Original Reg. No. 9M-MRI), an identical twin of the missing plane, which was given a new registration number (N105GT) and flown to Israel in November 2013.
THE MISSING PLANE - A photo by Bernhard Ebner of the missing Malaysia Airlines plane in Amsterdam, May 5, 2013. This plane, a Boeing 777-2H6(ER) with Construction No. 28420, Reg. No. 9M-MRO, was first flown on May 14, 2002, and delivered to Malaysia Airlines on May 31, 2002. It is thought to have crashed into the southern Indian Ocean on March 8, 2014.

ini pula adalah gambar kembar 9M-MRO (MH370) yang ditangkap semasa ianya 'disorok' di Tel Aviv, Israel pada Disember tahun lepas. Kembar pesawat telah hilang dari tempat asal sejurus selepas kehilangan MH370? Terdapat dakwaan bahawa ini adalah salah satu plot serangan pengganas (Plane Attack/911 Plot Attack) yang seterusnya. 
THE TWIN PLANE IN TEL AVIV, ISRAEL, DECEMBER 2013 - What are the Israelis doing with this retired Malaysia Airlines plane in a hanger in Tel Aviv? Could it be part of a false-flag terror plot in the making? Where is this plane today?


MH370 AIRCRAFT DATA

TO: SEARCHFIELD

FROM: BRAVO CHARLIE 002

SUBJ: BASIC INFO ON MISSING AIRCRAFT


OPERATOR: MALAYSIA AIRLINES

TYPE: BOEING 777-2H6ER

CALLSIGN: MAS370

ICAO24: 75008F

SERIAL #: 28420

REGISTRATION #: 9M-MRO

IN SERVICE: 05/14/2002 , #404

ENGINES: (2) ROLLS-ROYCE 892

CAPACITY: 282 PASSENGERS

FLIGHT LOG: 53, 460 HRS; 7525 CYCLES


·                                 FLIGHT LOG 001 - 9M-MRO

·                                 FLIGHT LOG 002 - 9M-MRO

·                                 FLIGHT LOG 003- 9M-MRO

·                                 FLIGHT LOG 004 9M-MRO


IS THIS A SECRETLY TAKEN PHOTO OF THE PLANE STORED IN TEL AVIV?The Malaysia Air 777 with Boeing serial number 28416 and registered as 9M-MRI was sold to GA Telesis, LLC of Fort Lauderdale, Florida, on October 21, 2013, and is now registered as N105GT. The aircraft was stored at Tarbes Lourdes Pyrenees on October 4, 2013, and then on November 4, 2013, it was re-registered as N105GT and stored at Tel Aviv. 


*Untuk penerangan lebih terperinci sila [klik SINI]Hari pindah milik. Gambar ketika kembar MH370 sedang terbang ke Israel

Taking off to its new home, picture (taken from several others) and text taken from link.


Note: The date in relation to above info.


petikan dari halaman forum 


Aéroport Tarbes-Lourdes-PyrénéesGA Telesis: Boeing 777-2H6(ER): N105GT: MSN 28416/155.189November 4, 2013 - link----------Posted 07 February 2014 - 06:31 PM 

Formerly Malaysia Airlines B777-2H6ER 9M-MRI cn 28416/155. Now GA Telesis N105GTWithdrawn from use 08-04-2013.Stored at Aéroport Tarbes-Lourdes-Pyrénées -10-2013.to Tel Aviv for storage 04-11-2013  - link


The following I found: and the relevant parts are translated from Hebrew using Google Translate  


The picture shown is linked to this page, but wouldn't show.It can be found at linkIs this picture near its hangar? Note the identical blank tail scheme as pictured in the above photo. Translated: 


N105GT was 9M - MRI .From: Lightning under a cloud02.12.13 20:15 

777 of Malay, ended his life and came to dismantle examined theLightning under a cloud02.12.13 15:15 229 Views 


N105GT was 9M - MRI .Lightning under a cloudCurrent message <<02.12.13 20:15 173 Views 


Ended his life ? ? He was 15 ...idooriane02.12.13 23:03 272 Views  

777 converted cargo plane at Ben Gurion did not do IAILightning under a cloud04.12.13 22:43 146 Views  


First you took photography forbidden territory . Secondly the 777Noam S.12.05.13 08:24 175 Views 


Members of IAI teacher told me that this aircraft dismantlingLightning under a cloud12.05.13 08:42 140 Views 


Sumber (klik)


Namun rancangan jahat Israel ini dapat dihidu ramai:
Excellent discovery! Can you disclose how you were able to find the current locations of 9M-MRI (aka N105GT) and 9M-MRK. 9M-MRI is the one that GA Telesis registered as N105GT. See image below. 
Below image is GA Telesis fleet information showing the former Malaysian Air 9M-MRI manufacturer serial number 28416, registered as N105GT. 
Please share the source of your discovery! If Israel has either of these aircraft, expect another 911 attack soon!


Sumber dari laman BOLYN


According to reports from plane-spotters, Israel has an identical Malaysia Airlines Boeing 777-200 in storage in Tel Aviv since November 2013. The only visible difference between the missing plane and the one in Tel Aviv would be its serial number. What do the Israelis have planned with the twin Malaysia Airlines plane?


By using the twin aircraft they have in storage, the terror masterminds may have a sinister plan for the missing plane to seemingly reappear in a false-flag atrocity. Public awareness of the twin plane in Tel Aviv, therefore, could prevent the evil plot from going ahead. 


For more on the identical Malaysia plane in Tel Aviv see the latest entry, dated March 26, 2014, on my Q&A and Comment page.


Notes: The Malaysia Air 777 with Boeing serial number 28416 and registered as 9M-MRI was sold to GA Telesis, LLC of Fort Lauderdale, Florida, on October 21, 2013, and is now registered as N105GT. The aircraft was stored at Tarbes Lourdes Pyrenees on October 4, 2013, and then on November 4, 2013, it was re-registered as N105GT and stored at Tel Aviv. 


*MSN 28416 OR 28418? - According to a press release from GA Telesis dated July 10, 2013, the Fort Lauderdale-based company announced that it had started the dismantling process "in the USA" for three Boeing aircraft, including one 777-200ER (TRENT 800) (MSN 28418) ex-Malaysia Airlines, the plane that was given a new registration number and flown to Tel Aviv. 
Abdol Moabery serves as the President and Chief Executive Officer of GA Telesis, LLC. Previously, Mr. Moabery served as Executive Vice President of Aviation Systems International, Inc., and as Director of Marketing and Sales at C-S Aviation Services, Inc. Both of Moabery's former companies were owned by George Soros. Therefore it is not unlikely that Soros owns a good part of GA Telesis, too.
This information is very important because it fits neatly into the terror scenario presented by Israeli El Al "security expert" Issac Yeffet shortly after the Malaysian plane went missing. Yeffet suggested the missing plane had been hijacked to Iran and was being prepared for a terror attack. For the Israelis to have an identical plane in a hanger in Tel Aviv reveals why Yeffet presented such a scenario. He appears to have been setting the stage for a false-flag attack like 9-11, perhaps in Israel. If such an attack were to occur in Israel all the evidence would be in the hands of Israeli intelligence giving them complete control of the interpretation or narrative of the terror event.

"I BELIEVE IRAN WAS INVOLVED"


"What happened to this aircraft, nobody knows. My guess is based upon the stolen passports, and I believe Iran was involved. They hijacked the aircraft and they landed it in a place that nobody can see or find it.”


Issac Yeffet, former El Al security expert to Times of Israel, March 17, 2014

World seems transfixed by 777 disappearance. Maybe no crash but stolen, effectively hidden, perhaps in Northern Pakistan, like Bin Laden. 


Rupert Murdoch on Twitter, March 15, 2014
It is not Iranians, but Israeli agents and Zionist propagandists like Rupert Murdoch who are the real authors of false-flag terror plots involving airliners being flown into hi-rise towers. Arnon Milchan, for example, the Israeli Mossad operative-cum-film producer, made the Medusa Touch film in 1978, in which a 9-11 type attack is the climax of the film. Is there a nefarious plot in the works to use the missing Malaysian plane for such an attack?
The making of Milchan's Medusa Touch involved constructing models to simulate an aircraft striking a skyscraper.


With no trace of Beijing-bound flight MH370 after nine days, one of several theories that has emerged is that the plane was hijacked to Iran, where it could be turned into a massive and devastating weapon. Two Iranian passengers are known to have been aboard, travelling on false passports. While Israeli officials did not confirm any suspicions regarding Iran, experts said it is not a stretch to point the finger at Israel's Middle East nemesis.


“My guess is based upon the stolen passports, and I believe Iran was involved [in the disappearance of the plane],” Issac Yeffet, formerly a global security expert for Israel’s national airline El Al told today’s Times of Israel. “They hijacked the aircraft and they landed it in a place that nobody can see or find it.” 


"Missing jet, Iranian threats, prompt Israel to tighten air security" by Paul Alster, March 17, 2014


The disappearance of the Malaysian Boeing 777 looks like something from a Batman movie plot - or a bad Israeli screenplay by Arnon Milchan and his business partner Rupert Murdoch. The missing plane is bound to turn up sooner or later. The hijackers - or Israeli computer hackers - didn't pull a fast turn to the west and make professional moves with the plane in order to simply drop it in the Indian Ocean. Or maybe they did. In any case, all of the events going on with the missing Boeing and the Ukrainian crisis look like the making of a perfect storm - or perhaps another false-flag terror spectacle like 9-11.


An Israel-based reporter named Paul Alster has an article on Murdoch's FoxNews.com giving an Israeli prognosis about the missing Malaysian Boeing 777. The article is important because it suggests that the Israelis may be setting the stage for a false-flag event using the missing plane as a flying bomb. 


The article indicates that the Israelis may be projecting a planned terror scenario and are planting the idea in the public mind. The following article has comments from an Israeli El Al "security expert" that are very similar to comments tweeted by Rupert Murdoch the day before. Isn't it interesting that Rupert Murdoch and an Israeli airline security expert imagine the exact same fate for the missing Boeing? 


MURDOCH'S COMMENTS ON MISSING PLANE


Obama should call Chinese President following today's incident and say "we both have the problem of Muslim terrorism. Can we work together?"3:50 AM - 2 Mar 2014

777 crash confirms jihadists turning to make trouble for China. Chance for US to make common cause, befriend China while Russia bullies.4:15 PM - 9 Mar 2014

World seems transfixed by 777 disappearance. Maybe no crash but stolen, effectively hidden, perhaps in Northern Pakistan, like Bin Laden.2:23 AM - 15 Mar 2014

777. Still think this a reminder that US and China should be working more closely on Muslim extremist threat.2:26 AM - 15 Mar 2014


The Israeli comments in the article imagine a terror scenario like that described by Murdoch. It is important to note that the Israeli El Al "security expert" comes from the exact same groups (ICTS, El Al security, Menachem Atzmon, the Shin Bet and assorted Mossadniks), who projected the ideation of 9-11 (Murdoch’s "Lone Gunmen" pilot episode in 2000 and Arnon Milchan's Medusa Touch film in 1978) - and who were involved in the false-flag attacks of 9-11. 


This is exactly what the evidence I present in my Solving 9-11 books reveals about Israeli involvement in the false-flag terrorism of 9-11. The fact that the same people are now projecting the ideation that the Boeing 777 has been hijacked (perhaps by computer like in the "Lone Gunmen") and will be used in a terror attack needs to be taken very seriously.


The game is on. We need to be aware of the very real possibility that the plane may resurface, used as a weapon of terror. If so, the attack would probably be designed to be a false-flag provocation that can be used to initiate aggression against a targeted foe – such as the Islamic Republic of Iran. If enough people understand the evil game of deception the Israelis are up to, they won't be able to pull off another major terror spectacle - and get away with it. 


Here is the article by Paul Alster from FoxNews.com


Missing jet, Iranian threats, prompt Israel to tighten air security By Paul Alster, March 17, 2014 


HAIFA, Israel – Top Israeli defense officials have hurriedly put in place a confidential list of secret security measures in light of the baffling disappearance of a Malaysia Airlines jumbo jet that experts fear could become a weapon of mass destruction if in the wrong hands.


With no trace of Beijing-bound flight MH370 after nine days, one of several theories that has emerged is that the plane was hijacked to Iran, where it could be turned into a massive and devastating weapon. Two Iranian passengers are known to have been aboard, travelling on false passports. While Israeli officials did not confirm any suspicions regarding Iran, experts said it is not a stretch to point the finger at Israel's Middle East nemesis.


“My guess is based upon the stolen passports, and I believe Iran was involved [in the disappearance of the plane],” Issac Yeffet, formerly a global security expert for Israel’s national airline El Al told today’s Times of Israel. “They hijacked the aircraft and they landed it in a place that nobody can see or find it.”


As the search continued to widen fruitlessly, Israeli security officials and aviation authorities, who have long feared a 9/11-style attack, conducted a security assessment and rapidly implemented a series of security measures. The only one reported publicly is that Israeli air traffic controllers will demand that incoming aircraft identify themselves earlier than has so far been the case, sources told FoxNews.com.


IDF officials aim to ensure an unthinkable repetition of the Twin Towers attack doesn’t happen in Tel Aviv, where the skyscraping triple Azrieli Towers rise high above the city. There's good reason to believe the three-tower commercial-residential-office complex is a coveted target of the Islamic Republic.


In a recent video simulation broadcast by Iranian state TV after the initial agreement with the international community on a reduction in Iran’s nuclear capability was signed, the Azrieli Towers were shown being blown up by Iranian missiles.


The Israeli media has speculated that if Iran played a part in the disappearance of the plane, it is all but certain the regime would not have been directly involved. It would likely instead act through a third party, using one of the many international terror organizations Iran sponsors and maintaining plausible deniability. Tehran would not want to jeopardize the easing of international sanctions and other gains made recently at the Geneva negotiations with the US and the P5+1.


The recent interception of a boatload of Iranian M-302 missiles headed for Israel’s enemies in the Gaza Strip or Sinai Peninsula has given rise to further speculation in Israel that Iran might be considering all manner of means to strike back after such an embarrassing and damaging loss.


“This would never have happened on an Israeli plane,” Yeffet said. “An El Al aircraft was hijacked for the first and last time in 1968. Since then, there has not been a single flight where security did not check every single name.”


Yeffet believes that the time consuming and often-criticized profiling of every passenger at Israeli airports would have picked up the Iranians travelling on false papers.


Most flights to and from Israel require check-in three hours before the advertised flight time and passengers are often faced with many questions (some personal) that some people take exception to. The fact remains though that the Israeli method seems to work and has, thus far, proved watertight.


“More security costs more money,” Menachem Yarden, a retired El Al pilot with more than 37 years experience told Fox News.com. “Few companies these days are making money because of increased costs and relatively low ticket prices. Especially in the U.S., spending more money on security and telling people to come 3 hours before the flight – even if their flight time is just one hour – it’s crazy. No-one would fly.”


Asked if air marshals - allegedly placed on every El Al plane - might have made a difference to flight MH370 if, as some believe, it has been hijacked, Yarden said, “As El Al pilots we didn’t know all the security measures [put in place]. Security is a separate matter [to piloting] and the fewer people that know about it, the more secure it is.”

Yarden said it is possible such a huge aircraft could have flown thousands of miles undetected.


“Yes. It is possible to fly as low as the pilot is able,” Yarden confirmed. “When you switch off the transponder no civil controller can see you. In 9/11 the pilots switched off the transponders and no one saw them. It is not like military radar which sends electromagnetic pulses that receives back the echo via antenna.”


“In this extraordinary case any theory might be the right theory,” Yarden concluded. “No one knows what’s happened.”

Sources:

 My conclusion: better think before you give your tough - Ratu Naga

Pesanan Ikhlas

Media Ratu Naga di Youtube