Selasa, 1 Oktober 2013

Page 1 Juta Rakyat Malaysia Menyokong Kepimpinan DS Najib bukan milik Barisan Nasional

Page 1 Juta Rakyat Malaysia Menyokong Kepimpinan DS Najib bukan milik Barisan Nasional, tetapi ia milik Pakatan Rakyat untuk memburuk burukkan Barisan Nasional, sila klik di sini

Saya Ratu Naga serta sahabat sahabat saya menafikan bahawa saya adalah admin page atau pernah jadi admin page yang dah mcm org gila posting melaga lagakan orang. Kami di fahamkan dulunya page ini memang milik seorang blogger UMB, tapi malangnya, beliau mendakwaa bahawa page ini telah di hack bersama sama blog serta akaun email beliau. Kini apa yang kami nak semua tahu, page ini telah di hack oleh pembangkang & di gunakan untuk memanupulasi pembaca pembaca page tersebut.


dan juga anda semua boleh lihat di sini betapa terdesaknya Pakatan Rakyat menggunakan nama nama penyokong Barisan Nasional tetapi menghina agama Islam, Raja Raja, serta setiap bangsa semata mata nak melaga laga kan di antara satu sama lain, rasanya yang kendali kan page ini org Islam atau kafir?



rasa kalau admin page sebenar ni orang Islam dia nak menghina ke sendiri agama mereka atau sebaliknya? 



selain dari itu ada juga page lain yang di dakwa telah di hack oleh orang yang tak bertangungjawab, sila klik di sini



dan juga lihat penjelasan bekas admin page tersebut



rasa kalau admin page sebenar ni orang Islam dia nak menghina ke sendiri agama mereka atau sebaliknya? jika memang page admin ini sebetulnya orang Islam, saya ucapkan tahniah lah, iman anda di ukur hanya melalui politik bukan amalan anda di dunia 

P/S: macai macai PR ada pegangan agama ke?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pesanan Ikhlas

Media Ratu Naga di Youtube